top of page

Lunchpauze

Ons schoolrestaurant met grote, goed uitgeruste keuken wordt uitgebaat door Sodexo. De maaltijden worden er ter plaatse met zorg bereid. Er is een gevarieerd aanbod en we stimuleren de gezonde voedingsgewoonten.

Je kan in ons restaurant terecht voor een warme maaltijd, een alternatieve snack (pastaschotel, pizzabaguette, panino, croque-monsieur, worstenbroodje, paella, lasagne, quiche …), een koude schotel, verse soep en fruit of een keuze uit het assortiment belegde broodjes. Onze kok biedt de leerlingen ook regelmatig graag huisgemaakte nagerechtjes aan. 

Wie het wenst kan op aanvraag ook een vegetarische maaltijd krijgen. Uiteraard mag je ook een eigen lunchpakket meebrengen en in onze eetzalen opeten. 

 

 

 

 

 

 

Het weekmenu vind je aan de ingang van het restaurant en op Smartschool. Op voorhand inschrijven hoeft niet, je maakt je keuze op het moment zelf.

Betalen doe je met je betaalsleutel, die je ouder(s) online opwaardeert/opwaarderen. Op die manier kunnen we zo goed als alle cash geld uit de school weren, wat de veiligheid ten goede komt. Je ouder(s) kan/kunnen via het elektronisch platform de in- en uitgaven met de betaalsleutel op elk moment online opvolgen. 

bottom of page