top of page

Infomomenten

Voor toekomstige leerlingen

 

Infoavond donderdag 26 januari 2023

 

Wij nodigen alle geïnteresseerden graag uit op donderdag 26 januari 2023 om 19.30 uur. Dit is voor alle leerlingen van het vijfde en het zesde leerjaar en hun ouders.

 

Terwijl de ouders luisteren naar een uiteenzetting van de directie, maken de kinderen kennis met de drie interessegebieden in het eerste leerjaar (Latijn, LEM en STEM).

 

Wij verwelkomen u vanaf 19.00 u. in onze feestzaal in de Meersstraat 131a te Gent.

U kan zich inschrijven via deze link.

Infomomenten zaterdag 11 maart 2023

 

Tussen 13.30 u. en 17.30 u. kan u op zaterdag 11 maart 2023 een bezoek brengen aan de school en kennismaken met de leerkrachten, de leerlingen en de vaklokalen.

 

Op drie momenten organiseren we een uiteenzetting voor ouders door de directie. Zij staan ook ter beschikking voor vragen.

Hier vind je de line-up.

 

Tot binnenkort?

Voor onze leerlingen en hun ouders

Alle ouders van nieuwe leerlingen worden in september uitgenodigd op een infoavond. Voor onze schriftelijke communicatie met de ouders gebruiken we Smartschool, waarvoor de ouders per kind een co-account ontvangen. Op dit elektronisch platform kunnen ouders en leerlingen berichten sturen naar directie en leraren, de evaluaties en rapporten raadplegen, inschrijven voor een oudercontact en alle brieven terugvinden.

 
IMG_6539.jpg
bottom of page