top of page

Ontdek onze school in geuren en kleuren

Hartelijk dank voor jouw interesse in onze school. Je bent welkom en we kijken ernaar uit om jou en je ouders te ontvangen op de verschillende infomomenten voor het schooljaar 2024-2025.

 

Infoavonden

 

Op dinsdag 21 november 2023 en donderdag 8 februari 2024 (telkens van 19.30 uur tot 21 uur) ontvangen we ouders en toekomstige leerlingen. Via workshops proeven leerlingen van de verschillende interessedomeinen die onze school te bieden heeft: Latijn, economie en wetenschappen/STEM.

 

Ouders informeren we graag over ons pedagogisch project, het onderwijsaanbod en het leven binnen de schoolmuren.

 

Schrijf nu in voor de infoavond van dinsdag 21 november 2023 via deze link.

 

Openschooldag

 

Op zaterdag 9 maart 2024 gooien we tussen 12 uur en 17.30 uur de schoolpoort wijd open. Ontdek zelf hoe en waarom de school leeft en wat haar bezielt. Laat je leiden en inspireren door leerlingen en leerkrachten. Bezoek onze verschillende vaklokalen, volg een workshop Latijn, economie en/of wetenschappen/STEM en ervaar de sfeer. Directie, leerlingenbegeleiding en de collega’s van het internaat informeren je over onze visie op onderwijs en samenleving en staan je met veel plezier te woord.

Je kan aansluiten bij verschillende workshops, infomomenten en doorlopende rondleidingen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

 

Het concrete dagprogramma volgt later.

 

Blijf je graag op de hoogte, aarzel niet om je gegevens in te vullen via deze link. (nog niet actief)

OSD 2022-81.jpg
IMG_6539.jpg
bottom of page