sint-pieters

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Studieaanbod

Meer weten over de richtingen die je bij ons kan volgen?

Leven op school

Vind hier het schooldagboek

Inschrijven

Wil je je graag inschrijven op onze school?

Vakantie!

De school blijft open tot en met vrijdag 4 juli, van 9 tot 17 uur.
Na onze zomerstop  zijn we open op maandag 18 en dinsdag 19 augustus (9 tot 17 uur), en van maandag 25 tot en met vrijdag 29 augustus (9 tot 17 uur).

We wensen alle leerlingen, ouders en personeelsleden graag een schitterende en ontspannen zomer toe!

 
We zijn je niet vergeten

Donderdag 22 mei is het een jaar geleden dat onze leerlinge Daisy overleed. We denken vol goede herinneringen terug aan haar. Als teken van verbondenheid hebben we in onze tuin een boom en bloemen geplant.

 
Slotmoment project MiniMath

Het volledige schooljaar trokken zesdejaars op woensdagnamiddag naar de lagere school De Panda in Gent. Ze ondersteunden maatschappelijk kwetsbare kinderen in het verwerven van taal en rekenen aan de hand van creatieve opdrachten. Woensdag 30 april vond het slotevenement plaats. Het was een blij weerzien voor alle lesgevers en alle kinderen. Dank aan onze zesdejaars voor hun inzet en enthousiasme.

 
SP succesvol op robotcompetitie

Op 30 april behaalden Christophe, Christophe, Ignace, Jeroen, Isaac en Wouter (6GWI8, 6WEWI8) de halve finale op "Race of the Champions", de grootste robotcompetitie in Vlaanderen. Met hun volledig zelf gebouwde en zelf geprogrammeerde robot "Poeb" eindigden ze bovendien op een gedeelde eerste plaats als beste team van de secundaire scholen.