sint-pieters

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Studieaanbod

Meer weten over de richtingen die je bij ons kan volgen?

Leven op school

Vind hier het schooldagboek

Inschrijven

Wil je je graag inschrijven op onze school?

Derde SP-Fietstocht

Zondag 14 september vindt de derde SP-Fietstocht plaats. Een ideale gelegenheid om het nieuwe schooljaar sportief in te zetten!

Meer info en mogelijkheid tot inschrijving krijg je door hier te klikken. Fiets je met ons mee? 

 
WELKOM!

Het hele Sint-Pietersteam staat te popelen om het nieuwe schooljaar aan te vatten en we verwelkomen onze leerlingen met plezier (terug) op 1 september!

De eerstejaars worden verwacht om 8u25: ze worden de hele ochtend ingewijd in het reilen en zeilen van hun nieuwe school. De tweedes starten om 9u00, de derdes een halfuurtje later, de vierdes om 10u, de vijfdes om 10u30 en de zesdes hoeven pas om 11u00 aan hun eerste schooldag te beginnen.

We wensen alle nieuwe en bekende leerlingen een fantastisch en vooral boeiend schooljaar toe!

 
We zijn je niet vergeten

Donderdag 22 mei is het een jaar geleden dat onze leerlinge Daisy overleed. We denken vol goede herinneringen terug aan haar. Als teken van verbondenheid hebben we in onze tuin een boom en bloemen geplant.

 
Slotmoment project MiniMath

Het volledige schooljaar trokken zesdejaars op woensdagnamiddag naar de lagere school De Panda in Gent. Ze ondersteunden maatschappelijk kwetsbare kinderen in het verwerven van taal en rekenen aan de hand van creatieve opdrachten. Woensdag 30 april vond het slotevenement plaats. Het was een blij weerzien voor alle lesgevers en alle kinderen. Dank aan onze zesdejaars voor hun inzet en enthousiasme.